Bouwlasers GPS 3D installatie graafmachine

GEO bouwlasers, GPS, 3D besturing voor kraan, grader en schuifblad

Florijnstraat 10A
4903 RM Oosterhout (N-B)
0162-48 28 66

Zoeken

Service & Reparatie

Bouw/laser B.V. beschikt over ruim 24 jaar ervaring op het gebied van reparatie en onderhoud van meetinstrumenten zoals waterpasinstrumenten, lasers, theodolieten, totalstations en sondeerapparaten.

Ons gekwalificeerd personeel maakt gebruik van moderne en uitgebreide meetopstellingen om uw apparatuur te controleren en waar nodig bij te stellen cq te repareren.

Door de jarenlange ervaring en de adequate archivering van alle voorkomende storingsgevallen bij de diverse merken zijn wij in staat de meest uiteenlopende problemen snel, en daarmee goedkoop, op te lossen. Vaak kunnen wij tot op het printniveau de storingen verhelpen, waarmee voorkomen wordt dat dure onderdelen vaak nodeloos worden vervangen.

Als resultaat van de controles ontvangt u een gewaarmerkt kalibratierapport waarop niet alleen de meetwaardes staan genoteerd maar ook de bijbehorende fabriekswaardes en de waardes bij binnenkomst. Tevens worden alle relevante gegevens zoals de lichtsterkte van de laser, de resultaten van de duurtest van de batterijen etc. weergegeven.

 

collimator-opstelling voor total stationslaser op horizontale meetopstellingwaterpasinstrument wordt gecontroleerd